Home Magyarország
  Megoldások
Termékek
Támogatás - Szervíz
Magunkról
Kapcsolat
Viszonteladók   Magyarország
 
Támogatás - Szervíz  
 
Aktív Vevő Támogatás
 
 
Megbízható Szolgáltatások
 
 
Szervíz
 
 
Letöltések
 
 
Használt műszer
 
 
Bérműszer
 
 
Általános Szállítási Feltételek
 
 
Szoftver License Megállapodás
 
 
Nemzetközi Garancia
 
 
Magyarázat a Kibővített Garanciához és Regisztráció
 
 
CE Megfelelőségi Nyilatkozat
 
 
Újrahasznosítási Útlevél
 
 
Svájci Technológia és Minőség
 

Aktív Vevő Támogatás

A mi elkötelezettségünk. Az Ön sikere.
A Leica Geosystems élvezi az ügyfeleivel kialakított viszonyt, amit egy szóval "Partnerségnek" lehet nevezni. Ez a mi elkötelezettségünk Ön felé, valódi partnerkapcsolat, ami teljes körű Aktív Vevő Támogtást és szolgáltatást tartalmaz szerte a világon, bárhol, bármikor.

Az Ön megbízható partnereként a mi munkánk, hogy minden irányt lefedjünk, és gyors és egyszerű kommunikációt biztosítsunk a terepi személyzet és a képzett szakemberek között annak érdekében, hogy Ön és a saját termékei napra készek legyenek, megértsék a folyamatokat és elébe menjünk az Ön szükségleteinek. A Leica Geosystems Aktív Vevő Támogatás egyike a legszéleskörűbb szolgáltatásoknak és támogatói hálózatoknak világszerte. Lehetővé teszi nekünk, hogy közel maradjunk az ügyfeleinkhez, együtt dolgozzunk a problémák megoldásán és még jobb termékmegoldásokat tervezzünk a jövőben. Ez a mi elkötelezettségünk az Ön sikeréhez.

Vevő Támogatás
A Leica Geosystems ügyfelei hasznot húznak a világszéles támogatói szervezetből, aminek részei a hotline telefonvonalak, web-alapú támogatás, informativ tanfolyamok és web  szemináriumok, webes adások, személyre szabott oktató tanfolyamok és konzultációs szolgáltatások. Az Ön személyes haszna a terméktámogató szakemberek alkotta hálózatunk közvetlen eléréséből származik; beszerezhetik azokat a szakértői véleményeket, tanácsokat, amikre szükségük van a magabiztos és hatékony munkához.

Technikai Szervíz
A Leica Geosystems a technikai szolgáltatások széles skáláját kínálja. Minden szolgáltatás kivitelezését magasan képzett technikusok hajtják végre professzionális eszközöket használva. A karbantartás számos eltérő szinten áll rendelkezésre, amiből választani lehet a terméktől és a használattól függően. A szervízköltségek és az állásidő jelentősen csökkenthetőek az időszakos megelőző karbantartáson keresztül, és a berendezés hasznot hajthat Önnek, mert mindig kiváló kondícióban van. A széleskörű szolgáltatások magukban foglalják a tanúsítvány szolgáltatásokat, javításokat és termék frissítéseket.

Hatékony és sűrű szolgáltatási hálózat
87 országban 260 szervízközpontot üzemeltet vagy a Leica Geosystems vagy az általa kiképzett, felhatalmazott helyi viszonteladói partnerek. Az összes szervízközpontot rendszeresen ellenőrzik és újrahitelesítk, és ugyanazon Leica Geosystems-által-tervezett professzionális eszközökkel és berendezésekkel működtetik.

 

 

Vásárlói Támogató Csomagok (CCP csomagok)

A Leica Geosystems CCP csomagok biztosítják Önnek, hogy a maximális értéket hozza ki a befektetéséből. Amikor Ön egy CCP csomagot vásárol a Leica Geosystemstől, rögtön hasznot húzhat abból, hogy azonnal hozzáférhet a mi professzionális támogató és szevíz csapatunk globális hálózatához, amikor dolgozik. Öt különböző CCP csomag létezik, így biztosan ki tudja választani azt, amelyik a legjobban illeszkedik az Ön különleges elvárásaihoz és költségvetéséhez. Az Alap csomagtól az Arany csomagig, a Leica Geosystems rendelkezik a megfelelő CCP csomaggal az Ön üzletmenetéhez.

myWorld @ Leica Geosystems

A Leica Geosystems információs portálja az ujjhegyére helyezi az információk világát. A myWorld azonnali elérést biztosít ahhoz a tudáshoz és információhoz, ami segít Önnek, hogy naprakész legyen Ön is és a berendezése is a maximális érték és hatékonyság érdekében. A myWorld ezen kívül személyes oktatást és támogatást is biztosít az Ön személyzetének, hogy segítsünk elérni nekik a legjobb teljesítményt és produktivitást. A myWorld tökéletes kiegészítés a Vásárlói Támogató Csomagokhoz (CCP csomagokhoz).

 

myWorld @ Leica Geosystems

További információkért kattintson ide

Kalibrációs Tanúsítványok

További információkért kattintson ide