Home Magyarország
  Megoldások
Termékek
Támogatás - Szervíz
Magunkról
Kapcsolat
Viszonteladók   Magyarország
 
Termékek  
 
Mezőgazdaság
 
 
Érzékelő Rendszerek
 
 
GIS Adatok Gyűjtése & Kezelése
 
 
GNSS/GPS Rendszerek
 
 
HDS Rendszerek
 
 
Lézeres Távolságmérők
 
 
Lézerek
 
 
Leica Captivate
 
 
Leica FlexLine plus
 
 
Leica iCON
 
 
Leica Nova
 
 
 Leica Nova MS60
 
 
 Leica Nova TS60
 
 
 Leica Nova TM50
 
 
 Leica Viva Kontroller
 
 
 Szoftver a Leica Nova műszerhez
 
 
 Tartozékok
 
 
 myWorld @ Leica Geosystems
 
 
Leica Viva
 
 
Szintezők
 
 
Gépvezérlés
 
 
Mobil Térképezés
 
 
Monitoring Megoldások
 
 
MultiStation
 
 
Teodolitok
 
 
Mérőállomások (TPS)
 
 
Szoftverek
 
 
Tartozékok
 

Leica Nova MS60

A világ első önálló tanulási képességgel rendelkező MultiStation-je
 
A világ első önálló tanulási képességgel rendelkező MultiStation-je automatikusan alkalmazkodik bármilyen körülményhez, tekintet nélkül a kihívásokra.
Ahhoz, hogy megfeleljünk a folyamatosan változó és egyre gyorsuló világunk követelményeinek, kifejlesztettük a világ első MultiStation műszerét, ami egyesíti a ma rendelkezésre álló összes mérési technológiát egyetlen kiváló műszerben. Most pedig ezt a műszert még intelligensebbé tettük. A Leica Nova MS60 MultiStation a világon az első MultiStation, amelyik önmagát képezi, és automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik mindenféle környezethez bármilyen kihívás ellenére.
 

Captivate Zone

A Leica Captivate egy magával ragadó tapasztalat,
ami valóban kiterjeszti az Ön lehetőségeit.
Látogassa meg a Captivate Zone-t, hogy Rabul ejtse!.

Leica Nova MS60 - Dinamikus Zárolás

Leica Captivate Oktató Videók


Nézze meg, hogyan kell dolgozni azokkal a különféle műszerekkel, amelyek a forradalmian új Leica Captivate érintésvezérelt technológián alapuló szoftverrel működnek.
 Tekintse meg a videókat

 
 
A szkennelés a Leica Nova MS60 műszerrel most még egyszerűbbé vált, a pontfelhők azonnal létrehozhatók a mért pontok és 3D modellek egyetlen nézetben megjeleníthetők. A megjelenítés tisztább és egyszerűbb, hogy mindent lásson egy teljesen új, 5” képernyőn.
A Leica Nova MultiStation egyedülálló képességei valóban a mérési technológia egy új tapasztalatát nyújtják.

A Leica Nova MS60 MultiStation jellemzői:

 • Megnyerő szoftver
  A Leica Nova MS60 MultiStation-t a forradalmian új Leica Captivate szoftverrel szállítjuk, ami a földmérésben soha nem látott 3D valóságélménnyel és egyszerű, az okostelefonokon megismert kezelési filozófiával kápráztatja el. A Leica Captivate új erőt ad a már bevált és egyben megújított Leica Nova és Viva műszereknek. Az ismerőls alkalmazásokban a letisztult és intuitív érintőképernyős navigálás révén a legösszetettebb adatok felmérés és kezelése is csupán néhány mozdulat.

 • Korlátlan átjárást biztosítva a terep és az iroda között
  Amíg a Leica Captivate szorgalmasan méri és modellezi a környezetet, addig az irodában a Leica Infinity feldolgozza azokat a háttérben. A gördülékeny és biztonságos adatátvitel garantálja a projektek időben történő befejezését. A Leica Captivate és a Leica Infinity maximálisan együttműködnek annak érdekében, hogy csatlakozhasson a korábban mért adataihoz  és a feldolgozás még gyorsabb és még hatékonyabbá váljon!

 • Terméktámogatás -  egy kattintásra Öntől
  Az Aktív VevőTámogatáson (AVT-n) egy kitűnő szakemberekből álló globális hálózat áll az Ön szolgálatában, hogy szakszerűen segítse bármilyen felmerülő probléma esetén. A kitűnő szerviz révén elfelejtheti a késéseket. Konzultáljon szakembereinkkel, hogy a munkáit még gyorsabb be tudja fejezni. Használja felhő szolgáltatásainkat a terepen az adatok küldésére és fogadására, így elkerülve a költséges pótméréseket és helyszíneléseket. Tartsa ellenőrzés alatt a kiadásait a személyre szabott Terméktámogatási Csomagok (CCP) révén és biztos lehet abban, hogy minden rendben lesz: nyugodt lehet mindenhol és mindenkor!.

 • Testre szabható csomagok
  Az intuitív szoftver portfólió bármely alkalmazáshoz megadja Önnek azt a szabadságot, hogy kiválaszthatja a munkavégzés mikéntjét és hogyanját. A Leica MultiWorx az AutoCAD programhoz, a Leica Cyclone, a Leica GeoMos, a Leica Infinity, különféle Hexagon szoftvercsomagok és kiválasztott harmadik fél által kifejlesztett szoftverek mind beintegrálhatók az Ön munkafolyamatába egy olyan testre szabott megoldás érdekében, ami az Ön speciális igényeinek felel meg. Bármit is választ, élvezni fogja a magával ragadó élményt, ami jóval túlmutat az adatokon.

 • Dinamikus Zárolás
  Az új, Dinamikus Zárolás funkció nagymértékben javítja az ATRplus követési képességeit a Leica Nova MS60 MultiStation műszerben. A nagyobb keresési terület jobb teljesítményt eredményez a mozgó prizma követésekor. A MultiStation használható normál felmérési feladatokhoz vagy nagy dinamikájú gépvezérlési alkalmazásokhoz is.

További információra van szüksége?

Több információra van szüksége ezzel a termékkel kapcsolatban?

Kérem válassza ki, amit keres, válassza ki az országot, azután kattintson a [Feldolgozás] gombra, hogy elérje az Önhöz legközelebbi Leica Geosystems kapcsolatot

 
 


 
 

Streaming Videos


Leica Captivate
Software with familiar apps and easy-to-use touch technology
 részletek
Leica Infinity
A helyes információ a megfelelő helyen
 részletek
Leica MultiWorx for AutoCAD
Pontfelhő plug-in (bővítmény) szoftver
 részletek
Leica GeoMoS
Automatikus deformáció vizsgálati rendszer
 részletek
Leica GeoMoS Now!
Hozza létre a saját személyre szabott monitoring web oldalát
 részletek
Leica Viva GS16
Iparágvezető, önálló tanulási képességgel rendelkező GNSS smart antenna
 részletek