Home Magyarország
  Megoldások
Termékek
Támogatás - Szervíz
Magunkról
Kapcsolat
Viszonteladók   Magyarország
 
Támogatás - Szervíz  
 
Aktív Vevő Támogatás
 
 
Megbízható Szolgáltatások
 
 
Szervíz
 
 
Letöltések
 
 
Használt műszer
 
 
Bérműszer
 
 
Általános Szállítási Feltételek
 
 
Szoftver License Megállapodás
 
 
Nemzetközi Garancia
 
 
Magyarázat a Kibővített Garanciához és Regisztráció
 
 
CE Megfelelőségi Nyilatkozat
 
 
Újrahasznosítási Útlevél
 
 
Svájci Technológia és Minőség
 

Magyarázat a Kibővített Garanciához és Regisztráció

További egy év ingyenes garancia
A Leica Geosystems termékek a legmagasabb minőségi kívánalmaknak is megfelelnek, hogy hatékonyan támogassák a napi munkát az építkezéseken. Azért, hogy ügyfeleinknek még nagyobb megbízhatóságot biztosítsunk a jövőben, a társaság egy hároméves garanciát ajánl a Leica DISTO™, Leica Roteo és Leica Lino szériákhoz.
A Leica Geosystems nagy hangsúlyt helyez a magas minőségi színvonalra és az első osztályú kivitelezésre a saját termelési folyamataiban. Ezt csak akkor lehet elérni, ha valaki a legjobb partnerekkel dolgozik együtt, és ha minden alkatrész megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, és ha a szakmaiság a legfontosabb kritérium a teljes termelési folyamat során. Ez tükröződik a garancia ügyek kivételesen alacsony számában is. Az ügyfelek szintén profitálhatnak ebből a sikerből – a Leica Geosystems egy további év garanciát ajándékoz a Leica DISTO™, Leica Roteo és Leica Lino szériákhoz. Annak érdekében, hogy a további egy év ingyenes garanciát megkapja valaki, egyszerűen be kell, hogy regisztrálja terméket a vásárlási dátumtól számítva 8 héten belül.

Ha a várakozásokkal ellentétben az eszköz meghibásodik ebben az időszakban, a Leica Geosystems professzionális Vevőszolgálat egy gyors és ügyfélbarát megoldást fog ajánlani. A hibás készülékeket gyorsan cseréljük, és egyenesen a szakkereskedők által. Még a garancia időszak lejárta után is a meghibásodott készülékeket újra cseréljük egy vonzó javítási áron. Ez a koncepció jelentős előnyöket kínál a kiskereskedőinknek úgyanúgy, mint a végfelhasználóinknak.

Előnyök a kiskereskedőknek:
- az ügyfél problémái azonnal megoldódnak
- nő az ügyfél elégedettség és a lojalitás
- bürokrácia mentes, egyszerű folyamat kezelés

Előnyök a végfelhasználóknak:
- nincs időveszteség, ezért nincs veszteség a termelékenységben, mivel az egységet nem kell visszaküldeni
- gyors és célratötő megoldás
- átlátható javítási költségek
- nincs járulékos költség a csomagolás, szállítás stb. miatt.

Ezzel a koncepcióval mi egy szilárd bázist biztosítunk a lézer berendezéseink problémamentes használatához és további biztosítékot nyújtunk.

 

Protect by Leica GeosystemsA "Protect by Leica Geosystems" védelemre vonatkozó további információkért kattintson ide vagy lépjen kapcsolatba a helyi Leica Geosystems képviselettel.

A saját eszközének a beregisztrálásához a kibővített „nincs költség periódus“ érdekében, kattintson ide.

regisztrációs folyamatra vonatkozó további információkért kattintson ide.