Home Magyarország
  Megoldások
Termékek
Támogatás - Szervíz
Magunkról
Kapcsolat
Viszonteladók   Magyarország
 
Támogatás - Szervíz  
 
Aktív Vevő Támogatás
 
 
 Vásárlói Támogató Csomagok (CCP csomagok)
 
 
 Protect by Leica Geosystems
 
 
 myWorld @ Leica Geosystems
 
 
 Kalibrálási Bizonyítványok
 
 
Megbízható Szolgáltatások
 
 
Szervíz
 
 
Letöltések
 
 
Használt műszer
 
 
Bérműszer
 
 
Általános Szállítási Feltételek
 
 
Szoftver License Megállapodás
 
 
Nemzetközi Garancia
 
 
Magyarázat a Kibővített Garanciához és Regisztráció
 
 
CE Megfelelőségi Nyilatkozat
 
 
Újrahasznosítási Útlevél
 
 
Svájci Technológia és Minőség
 

Protect by Leica Geosystems

Megvédjük értékeinket
Az építőipar és ügyfeleink szükségleteinek megértése tette lehetővé a számunkra, hogy termék megoldásokat fejlesszünk ki a munkaterületen előforduló összes pozícionálási, mérési, szintezési, vonalvezetési és vetítési feladathoz. Termékeink a legmagasabb szintű megbízhatóságot, pontosságot, strapabírást biztosítják - még a legmostohább munkakörülmények között is, így téve ügyfeleinket még termelékenyebbé és sikeresebbé. A "Protect by Leica Geosystems" lehetőség révén egy olyan szolgáltatást ajánlunk Önnek, ami kategóriájában a legjobb, ahol az ügyfelek számíthatnak ránk bárhol, bármikor.


A "Protect by Leica Geosystems" csak a 2012. szeptember után vásárolt termékekhez vehető igénybe.

Élettartamra Kiterjedő Gyártói Szavatosság
Gyártói Szavatosság a termék teljes használati idejére, a Leica Geosystems Korlátozott Nemzetközi Garanciának megfelelően. Ez költségmentes javítást vagy cserét tartalmaz minden termékhez, ami anyaghiba vagy gyártási hiba miatt meghibásodik a termék teljes élettartama alatt.

A Korlátozott Nemzetközi Garancia feltételek megtekintéséhez kattintson ide.
.

Nincs Költség Periódus
Ha az Ön műszere meghibásodik vagy javításra van szüksége olyan normál használati körülmények között, amit a felhasználói kézikönyv ismertet, kategóriájában a legjobb szervizelést biztosítjuk hozzá anélkül, hogy további költségeket hárítanánk Önre.

A szolgáltatásunk magában foglalja:

  • Minden hibás alkatrész javítása vagy cseréje, beleértve a munkaidőt is
  • Igazítás
  • Alapos funkció teszt és biztonsági ellenőrzés

Az Ön szervizelt műszere olyan kifogástalanul fog visszakerülni Önhöz, mintha teljesen új lenne!

Tanúsított Minőség
A Leica Geosystems kalibrációs laboratóriumokat (No. SCS079) és teszt laboratóriumokat (No. STS549) működtet.  Mindkettő teljes mértékben akkreditálva van a SAS, Swiss Accreditation Service (Svájci Akkreditációs Szolgálat) által. Azok a kalibrációs és teszt tanúsítványok, amelyeket a Leica Geosystems állít ki a vízszintesről, szögről, távolságról, frekvenciáról vagy lézer osztálybasorolásról, hivatalosan és nemzetközileg is elismertek. A precizitás hitelesítése biztosítja a mi termékeink lehetséges legmagasabb megbízhatóságát. Minden laboratóriumot rendszeresen ellenőriz egy független nemzetközi intézet az ISO 17025 szabályozásnak megfelelően.

Svájci Technológia
A "Svájci Technológia" bizalmat ébreszt.  Világszéles tevékenységünket jelzik a korszerű központok, ahol a svájci precizitás, különleges szaktudás és a csúcstechnológia kéz a kézben járnak. A fejlesztés és termelés minden szakaszában megvalósuló folyamatos, kiterjedt tesztek biztosítják a legmagasabb szabványokat a pontossághoz és a minőséghez.

 

International Limited Warranty