Home Magyarország
  Megoldások
Termékek
Támogatás - Szervíz
Magunkról
Kapcsolat
Viszonteladók   Magyarország
 
Magunkról  
 
Társaságunk
 
 
Nemzetközi Hírek
 
 
Hírlevél Regisztráció
 
 
Partnerkapcsolatok
 
 
Impresszum
 

Társaságunk

Leica Geosystems - when it has to be right
A világ felméréséhez nyújtott közel 200 éves úttörő megoldásaival a Leica Geosystems teljeskörű megoldásokat készít a szakemberek számára világszerte. A Leica Geosystems legfontosabb ismertetőjegyei az elsőrendű termékek és az innovatív megoldások kifejlesztése, ezért azok a szakemberek, akik a különféle iparágak változatos kombinákcióiban dolgoznak, mint pl. légi- és hadiipar, biztonság, építőipar és gyártási folyamatok, megbíznak a
Leica Geosystems-ben a térbeli adatok miatt, amire szükségük van. Pontos műszerekkel, kifinomult szoftverekkel és megbízható a Leica Geosystems értéket szállít azoknak, akik nap mint nap jövőbeli világunkat formálják. 

A Leica Geosystems a Hexagon csoport része, olyan információs technológiák vezető globális szolgáltatója, amelyek minőségben és termelékenységben javítják a térinformatikai és ipari vállalkozások alkalmazásait. A Hexagon megoldásai az érzékelőket, szoftvereket, tudást és az ügyfelek munkafolyamatait egy olyan intelligens információs rendszerben egyesítik, ami használható és akcióképes adatokat biztosít. Ezeket az információkat pedig a létfontosságú iparágak széles körben használják.

A Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) több mint 16,000 alkalmazottat foglalkoztat 46 országban, és a nettó eladásai kb. 3.0bn EUR-t tesznek ki. Tudjon meg többet rólunk a hexagon.com  weboldalon és kövessen bennünket itt: @HexagonAB.

 

Company Headquarters

Leica Geosystems AG
Heinrich Wild Strasse
CH-9435 Heerbrugg
St. Gallen, Switzerland

Phone: + 41 71 727 3131
Fax: + 41 71 727 4674

General Contact Form